Browser-Update.org

Një nismë nga sajte për të informuar përdoruesit të përditësojnë shfletuesit e tyre
Kjo është faqja që u shfaqet vizitorëve me një shfletues të vjetruar, pasi klikojnë njoftimin për përditësimin e shfletuesit të tyre. Ky s’është informacioni për shfletuesin që jeni duke përdorur.
Kontrollo nëse shfletuesi im është i përditësuar!
We cannot identify your browser.
You can try to install one of these up-to-date, free and excellent browsers:
Firefox Mozilla Foundation Chrome Google Opera Opera Software
For more security, speed and comfort.
The download is safe from the vendor's official website.
Reklama

Përse më duhet një shfletues i përditësuar?

Përse ky sajt?

Kjo është një nismë sajtesh dhe blogjesh për të shtuar ndërgjegjësimin rreth problemeve të sigurisë dhe për ta shpënë web-in përpara. Mbi Projektin